Inschrijvingen kamp 2017

Het scoutsjaar is helaas weer bijna gedaan, maar gelukkig gaan we deze zomer nog eerst allemaal samen op kamp! Alle praktische informatie (vertrek en thuiskomst, bagage, thema, bezoekdag,...) kan je lezen in het kampboekje.

Inschrijven voor het kamp kan nog tot uiterlijk 16 juni (zie boekje). Ook als je niet meegaat op kamp verwachten we dat je dit via mail laat weten aan de groepsleiding. Zo zijn we zeker dat niemand per ongeluk vergat om in te schrijven maar wel mee wou. Om in te schrijven verwachten we dat je volgende 3 dingen in orde brengt tegen 16/6:

  1. Het kampgeld storten: dit bedraagt 95 euro voor kapoenen en 150 euro voor alle andere takken. Graag het bedrag overschrijven op het rekeningnummer van de scouts (BE64 7360 1096 9552) met vermelding van 'kampgeld NAAM en TAK vh kind'
  2. De individuele steekkaart invullen. Als je die aan het begin van het jaar al ingevuld hebt, kan je deze bij de groepsleiding opvragen voor controle. Deed je dat niet dan vragen wij om een nieuwe in te vullen (zie blanco formulier).
  3. Het inschrijvingsstrookje invullen, ondertekenen en bezorgen bij Andreas Doms (Salvialaan 8, Schiplaken) of in de brievenbus van de scouts (Schoubroekstraat 21b, Boortmeerbeek). Duid hierop aan welke optie met betrekking tot de individuele steekkaart van toepassing is. Opgelet: voor elk lid graag een apart strookje invullen.

Wenst u nog het fiscaal attest (van het kamp Moyen 2016, enkel voor -12 jarigen) te bekomen of een terugbetalingsformulier van het ziekenfonds te laten invullen, stuur hiervoor dan een mailtje naar de groepsleiding.

Met vragen kan u steeds terecht bij de groepsleiding ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Wij kijken samen uit naar een ongetwijfeld fantastisch kamp,

Tot dan!

de leiding en groepsleiding

Mei '17

Ook aan het scoutsjaar komt helaas een einde, maar voor het zover is kunnen we ons nog eens helemaal uitleven in de maand mei! In juni zullen er geen activiteiten zijn. Na de laatste vergadering ( op zaterdag 27 mei) zien we elkaar graag terug op kamp.

Op zaterdag 6 mei staat ook de jaarlijkse streekbierenavond van onze jins op het programma. Iedereen is vanaf 19u van harte welkom om verschillende uitstekende bieren te proeven. Natuurlijk is er ook een gezellig kampvuur en zal er voor een streepje muziek en de gepaste late-night snacks gezorgd worden. Zet u alvast aanwezig op hun facebook-event !

Deze zomer gaan we met z’n allen op kamp in Lo-Reninge in het verre West-Vlaanderen. Op zaterdag 27 mei (tussen 20u30 en 21u30) organiseren we een inschrijvingsavond waarbij u uw kinderen kan inschrijven voor het kamp. Geen probleem als u er dan niet kan bijzijn, ook later zal u nog kunnen inschrijven. Voor alle praktische informatie over het kamp zelf en de inschrijvingen zal u binnenkort een speciale kampmail ontvangen met daarbij ook het kampboekje. Hou dus zeker uw mailbox in de gaten.

Graag vermelden we nog even de kampdata zodat u hier zeker al rekening mee kan houden in uw vakantieplanning. De givers vertrekken op woensdag 19 juli met de fiets, alle andere takken vertrekken opzondag 23 juli aan de sporthal met de bus. Opzaterdag 29 juli organiseren we onze bezoekdag, waarna de kapoenen terug mee naar huis gaan. Al de rest komt woensdag 2 augustus terug met de bus naar Boortmeerbeek.

Ondertussen kan je onze eigen scouts nog steeds mee helpen sparen voor de speculoospasta op kamp (registreer je code via deze link ). Je kan ook Open Kamp steunen door flapjes van de Joyvalle-melk en Appelsientje te verzamelen en aan de leiding af te geven. Vergeet niet om deze zeker tijdig af te geven (uiterlijk op de laatste vergadering). Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Vele zonnige groeten van de leiding en groepsleiding!

#grenzeloosgroeien

Vragen, problemen, onduidelijkheden,… ? contacteer de groepsleiding!

April 2017

Hoera de lente is in het land, de dagen worden langer, de temperaturen stijgen en het zonnetje begint weer volop te schijnen. Perfecte omstandigheden dus voor alweer een leuke maand vol scoutsactiviteiten. Tijdens de eerste drie weken van april is het paasvakantie , maar de scouts blijft gewoon doorgaan. Om er voor te zorgen dat de leiding een spel kan voorzien dat aangepast is aan het aantal leden, is het dus extra belangrijk dat je hen steeds tijdige verwittigt als je niet naar de scouts zal komen. Op paaszondag 16 april spelen we zoals steeds een gezamenlijk paasspel, en wie weet komen de klokken van Rome ook nog langs…

Op zaterdag 29 april organiseren onze givers hun jaarlijkse kaas- en wijnavond. Vanaf 18u is iedereen welkom op het scoutslokaal om aan te schuiven voor een heerlijk kaasbuffet en te genieten van een lekkere selectie wijnen. Steun de givers zodat ze leuke activiteiten kunnen doen op hun kamp in juli. Alle info op de flyer (zie hieronder). Inschrijven kan tot 15 april door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is kaas niet zo jouw ding en hou je meer van zoetigheden? Kom dan zeker opzondag 30 april naar de dessertennamiddag van de jonggidsen. Zij leggen je dan in de watten met een uitgebreid gamma aan zelfgemaakte desserts en lekkernijen.

Schrijf ook volgende dingen zeker in je agenda:

  • zaterdag 6 mei: streekbierenavond jins
  • zaterdag 27 mei (19u tot 21u) laatste vergadering en inschrijvingsavond kamp
  • kamp zelf: van zondag 23/7 tot woensdag 2/8 (bezoekdag op zaterdag 29/7)

Vergeet ondertussen niet om zeker mee te sparen voor onzespeculoospasta (code ingeven op www.lotusopkamp.be) en de flapjes van Joyvalle/Appelsientje (gelieve deze af te geven aan de groepsleiding). Jullie zijn alvast zeer goed bezig! :D

Vele groeten en tot in mei!

de leiding en groepsleiding

#grenzeloosgroeien

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.