Mei '17

Ook aan het scoutsjaar komt helaas een einde, maar voor het zover is kunnen we ons nog eens helemaal uitleven in de maand mei! In juni zullen er geen activiteiten zijn. Na de laatste vergadering ( op zaterdag 27 mei) zien we elkaar graag terug op kamp.

Op zaterdag 6 mei staat ook de jaarlijkse streekbierenavond van onze jins op het programma. Iedereen is vanaf 19u van harte welkom om verschillende uitstekende bieren te proeven. Natuurlijk is er ook een gezellig kampvuur en zal er voor een streepje muziek en de gepaste late-night snacks gezorgd worden. Zet u alvast aanwezig op hun facebook-event !

Deze zomer gaan we met z’n allen op kamp in Lo-Reninge in het verre West-Vlaanderen. Op zaterdag 27 mei (tussen 20u30 en 21u30) organiseren we een inschrijvingsavond waarbij u uw kinderen kan inschrijven voor het kamp. Geen probleem als u er dan niet kan bijzijn, ook later zal u nog kunnen inschrijven. Voor alle praktische informatie over het kamp zelf en de inschrijvingen zal u binnenkort een speciale kampmail ontvangen met daarbij ook het kampboekje. Hou dus zeker uw mailbox in de gaten.

Graag vermelden we nog even de kampdata zodat u hier zeker al rekening mee kan houden in uw vakantieplanning. De givers vertrekken op woensdag 19 juli met de fiets, alle andere takken vertrekken opzondag 23 juli aan de sporthal met de bus. Opzaterdag 29 juli organiseren we onze bezoekdag, waarna de kapoenen terug mee naar huis gaan. Al de rest komt woensdag 2 augustus terug met de bus naar Boortmeerbeek.

Ondertussen kan je onze eigen scouts nog steeds mee helpen sparen voor de speculoospasta op kamp (registreer je code via deze link ). Je kan ook Open Kamp steunen door flapjes van de Joyvalle-melk en Appelsientje te verzamelen en aan de leiding af te geven. Vergeet niet om deze zeker tijdig af te geven (uiterlijk op de laatste vergadering). Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Vele zonnige groeten van de leiding en groepsleiding!

#grenzeloosgroeien

Vragen, problemen, onduidelijkheden,… ? contacteer de groepsleiding!

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.