Oktober 2017

Hallo familie

Met een knaller van een startvergadering zijn we er dit jaar goed ingevlogen. Benieuwd naar de andere speciale activiteiten en evenementen die er nog gepland staan dit scoutsjaar? Check dan zeker onze activiteitenkalender (in bijlage) en hou deze data alvast vrij in je agenda! Ook in oktober staan er heel wat leuke dingen te gebeuren op de scouts en gaan verschillende takken op weekend, kijk daarom snel in het maandprogramma wat jouw tak allemaal gaat doen. Zondag 29 oktober zal het geen scouts zijn, de leiding gaat dan namelijk samen op weekend. Ook de contactgegevens van de leiding zijn nu terug te vinden op de website (bij de takken) en staan tevens in bijlage.

Aan de leden die hun lidgeld nog niet betaald hebben willen we vragen om dit ten laatste tegen 22 oktober in orde te brengen. Gelieve het bedrag (35 euro) op het rekeningnummer van de scouts (BE64 7360 1096 9552) te storten met vermelding van ‘lidgeld naam en tak van het kind’. Indien u recht heeft op een tegemoetkoming van uw ziekenfonds: gelieve dan de juiste documenten met naam ingevuld op papier aan de groepsleiding te bezorgen (of in de brievenbus te steken). Wij zullen deze dan zo snel mogelijk invullen zodat u die de week nadien opnieuw kan komen ophalen.

Van 9 tot 27 oktober worden er wegenwerken uitgevoerd op het kruispunt van de Kapt. A. Tobbackstraat, Audenhovenlaan en Hanswijkstraat. Er zal dan geen verkeer mogelijk zijn op dit kruispunt. Ook voor fietsers en voetgangers zal er slechts een beperkte doorgang zijn. Omdat dit een belangrijke route naar de scouts is raden we aan om alternatieven te zoeken en rekening te houden met een langere reistijd. Meer info op de website van de gemeente Boortmeerbeek .

Op vrijdag 20 oktober is het weer Dag van de Jeugdbeweging: doe je uniform aan om naar school te gaan en laat zien dat je bij Scouts Boortmeerbeek bent. Na schooltijd voorzien we samen met de andere jeugdverenigingen leuke activiteiten en lekkere pannenkoeken aan de sporthal. Zeker komen dus, alle info op de flyer! Kinderen van de lagere scholen kunnen zich nog tot en met dinsdag 10 oktober inschrijven voor het gratis busvervoer via deze link. Kinderen van de secundaire scholen zijn ook meer dan welkom en kunnen op eigen kracht naar de sporthal komen om mee te doen.

Vanaf nu is er terug de mogelijkheid om gepersonaliseerde scoutstruien te bestellen. Dit kan elke week voor/na de vergadering bij de groepsleiding of via mail. Een trui kost 25 euro. Bij het bestellen moet u de naam opgeven, het opschrift dat aan de achterkant moet komen (naam of totem) en de maat*. We bestellen alleen als de betaling in orde is (met vermelding van trui + naam van het kind). Meer info vind je in het document in bijlage. Ook de groepsdassen kunnen nog steeds bij de groepsleiding gekocht worden (aan 11 euro per stuk).

*kindermaten: 5/6j, 7/8j, 9/11j, 12/14j

volwassenmaten: XS, S, M, L, XL, XXL

Vragen, problemen, opmerkingen? Contacteer de groepsleiding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een stevige linker van de leiding en groepsleiding!

 

 

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.