November 2017

Oktober is bijna gedaan, maar omdat de herfstvakantie voor de deur staat en het zondag 29 oktober geen vergadering is, blikken we al graag vooruit op wat er in november te gebeuren staat. Op zondag 5 november zijn we er terug bij voor de wekelijkse scoutsactiviteiten (zie maandprogramma’s op de website). De week nadien, op zondag 12 november, houden we onze jaarlijkse wafelverkoop. Dan gaan we gaan in Boortmeerbeek bij alle huizen langs om onze lekkere wafeltjes aan de man te brengen. Voor slechts5 euro krijgt u een doos chocolade- of vanillewafels en kunnen wij een centje bijverdienen voor de groepskas.

Wie graag nog een gepersonaliseerde scoutstrui wil bestellen (meer info hier) kan dit nog doen tot en met zondag 12 november. Bestellen kan op de scouts bij de groepsleiding (geld ter plaatse te betalen) of via mail (geld over te schrijven). Daarna geven wij de bestelling door. Wanneer de truien aangekomen zijn worden de betrokkenen hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Duid zeker ook zaterdag 11 november aan in uw agenda want dan organiseren onze jins hun pizza-avond. Kom genieten van verschillende vers gebakken pizza’s en steun de jins voor hun buitenlands kamp. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door de flyer aan de jins of op de scouts achter te laten. Alle info vindt je op hun facebook-evenement en de flyer.

November betekent ook dat het vollop herfst is en het al eens serieus koud kan zijn op zondag. Buiten spelen is onze natuur en dat zullen we dan ook zo vaak als mogelijk doen (ook als het geen schitterend weer is). Daarom is het zeer belangrijk uw kind(eren) altijd voldoende warme kleren aan te doen op zondag, zodat ze niet na een uurtje verkleumd zijn. Ook een regenjas is heel nuttig als er slecht weer voorspeld wordt. Dit betekent echter niet dat het uniform niet meer belangrijk is. Het dragen van de scoutsdas en het uniformhemd (behalve voor kapoenen) blijft verplicht als bovenste uniformstuk.

Tot slot een tip voor wie graag op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, foto’s, leuke weetjes en de gebeurtenissen op onze scouts: like onze facebookpagina .

Een stevige linker van de leiding en groepsleiding!

 

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.