Inschrijvingen kamp 2017

Het scoutsjaar is helaas weer bijna gedaan, maar gelukkig gaan we deze zomer nog eerst allemaal samen op kamp! Alle praktische informatie (vertrek en thuiskomst, bagage, thema, bezoekdag,...) kan je lezen in het kampboekje.

Inschrijven voor het kamp kan nog tot uiterlijk 16 juni (zie boekje). Ook als je niet meegaat op kamp verwachten we dat je dit via mail laat weten aan de groepsleiding. Zo zijn we zeker dat niemand per ongeluk vergat om in te schrijven maar wel mee wou. Om in te schrijven verwachten we dat je volgende 3 dingen in orde brengt tegen 16/6:

  1. Het kampgeld storten: dit bedraagt 95 euro voor kapoenen en 150 euro voor alle andere takken. Graag het bedrag overschrijven op het rekeningnummer van de scouts (BE64 7360 1096 9552) met vermelding van 'kampgeld NAAM en TAK vh kind'
  2. De individuele steekkaart invullen. Als je die aan het begin van het jaar al ingevuld hebt, kan je deze bij de groepsleiding opvragen voor controle. Deed je dat niet dan vragen wij om een nieuwe in te vullen (zie blanco formulier).
  3. Het inschrijvingsstrookje invullen, ondertekenen en bezorgen bij Andreas Doms (Salvialaan 8, Schiplaken) of in de brievenbus van de scouts (Schoubroekstraat 21b, Boortmeerbeek). Duid hierop aan welke optie met betrekking tot de individuele steekkaart van toepassing is. Opgelet: voor elk lid graag een apart strookje invullen.

Wenst u nog het fiscaal attest (van het kamp Moyen 2016, enkel voor -12 jarigen) te bekomen of een terugbetalingsformulier van het ziekenfonds te laten invullen, stuur hiervoor dan een mailtje naar de groepsleiding.

Met vragen kan u steeds terecht bij de groepsleiding ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Wij kijken samen uit naar een ongetwijfeld fantastisch kamp,

Tot dan!

de leiding en groepsleiding

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.