Programma jongverkenners

Whats up jv's!

 

Hopelijk kijken jullie al even hard uit naar het nieuwe scoutsjaar als wij. Jullie weten ondertussen al wie jullie nieuwe leiding is en ook wij hebben zin om er een geweldig jaar van te maken.

Zondag 01/10 van 14u00 tot 17u00 Teambuilding

De eerste vergadering gaan we aan teambuilding doen. Vandaag gaan we onze band versterken en elkaar nog beter leren kennen met een aantal fantastische activiteiten. Allen zeker komen dus.

Zondag 08/10 van 14u00 tot 17u00 blaaspijpen

Ieder van jullie heeft waarschijnlijk al met blaaspijpen gespeeld. Jullie weten dus hoe leuk dit is. Diegene die dit nog nooit hebben gedaan, hebben nog meer reden om te komen. Laat je inner soldaat naar buiten komen en gebruik je skills om de game te winnen.

Zondag 15/10 van 14u00 tot 17u00 Techniekenvergadering

Laat zien dat jv's echt kunnen sjorren en vuur maken. We gaan geweldige sjorconstructies maken waar nog jaren over gepraat wordt. Vandaag gaan jullie echte sjor pro's worden en leer je te overleven in de wildernis.

Zondag 15/10 van 14u00 tot 17u00 Bosspel

Het is weer tijd voor an old fashioned bosspel. Ga de strijd aan tegen je medejongverkenners en probeer de game te winnen. De leiding heeft zo veel inspiratie om top spellen te maken dus wees er maar zeker van dat het geweldig zal worden. Tuur heeft ook beloofd om voor de winnaars bicky's te maken.

Zondag 29/10 van 00u00 tot 00u00 Leidingsweekend: geen vergadering

Vandaag hebben jullie geen vergadering want de leiding is op weekend. Joepie!

De maand zit er jammer genoeg weeral op, maar geen paniek er komt een nieuwe scoutsmaand aan. Jeej!!! En nog maar 3 maand wachten en jullie leidingsteam is weer volledig. Joepie!

 

Groetjes van julle topleiding

 

Sofie, Tuur, Simon en Jelle

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.