Programma jongverkenners

De eerste scoutsmaand zit er op, maar we zijn helemaal klaar voor de volgende. We hopen dat jullie weer talrijk aanwezig zullen zijn op de scouts, zodat we de nieuwe maand goed kunnen inzetten.

Zondag 05/11 van 14u00 tot 17u00 Pleispelen

Nog eens goesting om al je energie kwijt te raken? Kom dan zeker af. Voetbal, baseball, rugby, trefbal zijn al een aantal dingen die in me opkomen. Weet je zelf nog iets leuk laat het dan zeker weten. Sportievelingen weten al wat ze zondag gaan doen.

Zondag 12/11 van 14u00 tot 17u00 Wafelverkoop

Jazeker het moment om jullie sales skills op te krikken is weer aangekomen. We gaan wafels verkopen joepie. Het is belangrijk om volledig in uniform te komen en zeker je fiets mee te nemen. Zet jullie beste beentje voor, zodat jullie zeker iets extra krijgen op kamp.

Van vrijdag 17/11 00u00 Tot zondag 19/11 00u00 Weekend

Zoals jullie in de titel kunnen lezen, zullen we deze week op weekend gaan. De locatie is voorlopig nog geheim, maar jullie zullen later nog een weekend brief ontvangen met alle details.

Zondag 26/11 van 14u00 tot 17u00 Dorpsspel

We sluiten de maand af met een dorpsspel in het fantastische bruisende Boortmeerbeek. In dit dorp valt altijd wel iets te beleven, ze noemen het zelfs het Las Vegas van België. Naar 't schijnt, heeft Tuur ook belooft om voor iedereen pizza te trakteren. Een zeker niet te missen vergadering dus.

De maand zit er weeral op. Jammer genoeg een maand minder scouts, maar ook een maand minder wachten op jullie favoriete leider, die jullie momenteel nog niet kennen. Maar dat komt nog.

 

Peace out!

Sofie, Simon, Tuur en Jelle

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.