Programma jonggidsen

Zaterdag 23/09 van 14u00 tot 17u00 Startdag en kampvuur

Op zaterdag 23 september beginnen we het nieuwe scoutsjaar. Om 14u verwelkomen we alle leden voor de startvergadering (waar we heel wat speciale activiteiten voor voorzien, dus zeker komen). Daarna, vanaf 17u zijn ook de ouders welkom om van ons heerlijk (à volonté) pastabuffet te komen smullen (volwassenen: 10 euro, kinderen 8 euro). Om 19u steken we dan ons grote kampvuur aan. Later op de avond kunnen we genieten van 3 live-optredens om het feest helemaal af te maken. Let op: voor het eten vragen we wel om op voorhand in te schrijven via deze link (voor 18 september)! Meer info vindt u op ons facebook-evenement. Wilt u ons graag een handje helpen om een van de talrijke shiften te vervullen? Geef dan zeker een seintje aan de groepsleiding.

 

Wie wij zijn (jouw mysterieuze nieuwe leiding) blijft nog even geheim. Je ontdenkt het als we in de loop van september op huisbezoek komen!

Later zal ook het programma voor oktober bekend gemaakt worden. Blijf dus zeker op de hoogte via onze facebook. Graag tot snel!

 

De gloednieuwe jonggidsenleiding

Adres

Jeugdverblijfcentrum Kalleberg – scouts Boortmeerbeek
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.